Våra Kunder

Se hur våra giggers och företag lyckas spara både tid och pengar genom att använda Gigger!

#wearegiggers

Hör våra giggers egna stories

Samir Gaouar - Friskvårdsbehandlare

Samir Gaouar har varit frilansare/gigger i över 6 år. Det har gjort att han ständigt kunna fokusera på sin personliga utveckling och alltid ge sina kunder den bästa versionen av sig själv. Vi tog en kaffe med Samir för att få höra om hur livet som gigger går.

Hej Samir! Berätta lite om vad du gör.

Personligen brinner jag för träning och hälsa. Det är därför jag jobbar idag inom friskvård, träning och hälsa där jag erbjuder  friskvårdsbehandling för företag och privatpersoner. Primärt träffar jag klienter med diverse besvär i rörelseapparaten där mitt mål är att ta reda på orsaken för att sedan åtgärda den genom behandling. På senare tid har jag även börjat hålla föreläsningar inom ämnet.

Vad är det roligaste med vad du gör?

Det roligaste för mig är att kunna erbjuda företag och privatpersoner en anpassad lösning som bidrar till ett hälsosamt och välfungerande liv som i sin tur ökar produktiviteten. Genom att vara lyhörd, erbjuda hög kvalitet och bra service når jag upp till kundens önskemål och det gör mitt jobb mycket roligare. Jag satsar på uppdaterad kunskap och att göra ett bra jobb varje gång. Med min medicinska kunskap blir jag unik och jag sticker ut från mängden. Bra service ger i slutändan alltid nya kunder.

Hur kommer det sig att du använder Gigger?

Med Gigger får jag en frihet på att annat sätt. Jag kan planera min egen tid och behöver inte lägga tid och pengar på administrationen som ett eget företag kräver. Det är enkelt och smidigt att skicka de fakturor som jag behöver. Detta gör att jag kan jobba med vad jag vill och när det passar kunden och mig, oavsett om det är företag eller privatpersoner.

Vad är det bästa med Gigger?

Jag värdesätter relationen mot mina kunder och förväntar desamma av de som erbjuder mig en tjänst. Gigger har en enkel lösning för att fakturera utan företag som uppfyller mina behov och finns alltid snabbt till hands när jag har funderingar och det betyder mycket för mig. Gigger har en service som många inte erbjuder och det får mig att välja dem. Sen att de är billigast på av alla aktörer gör inte saken sämre.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Att nöja sig med det man åstadkommit utvecklar inte produkten. Mitt mål är att satsa på ständig utveckling och nå ut till fler kunder och detta med Gigger som partner.

Vi står för din säkerhet

Gigger tar arbetsgivaransvar för alla giggers och betalar skatter, sociala avgifter, eventuell pension samt ser till att du försäkrad ifall olyckan eller sjukdomen skulle vara framme.

Vi ger dig mest i plånboken!

Vårt mål är att du som använder Gigger ska behålla så mycket som möjligt av din lön. Det är därför vi har lägst avgift (1 %) av alla frilansföretag som är cirka 4-6 gånger dyrare.

Hitta gig och fakturera utan företag.

Genom att använda Gigger kan du hitta nya gig från flertalet företag men även fakturera utan företag om du redan har kunder. Enkelt och smidigt enligt våra användare!

Lennart Strandberg - Konsult inom digitalisering

Lennart tog klivet in i gig-ekonomin när han började som egen konsult inom digitalisering för några år sedan. Istället för att lägga tid, pengar och energi på driva eget har han börjat fakturera sina kunder genom Gigger. Vi mötte Lennart för att höra lite mer kring hans tankar kring digitalisering och hans eget ”giggande”.

Hej Lennart! Vad kul att träffas, berätta lite om dig själv!

Jag heter Lennart Strandberg, är 60+ och är i dagsläget en rätt senior konsult. Jag har de senaste åren arbetat som oberoende konsult inom digitalisering, framför allt med standardisering inom elektronisk handel och fintech-frågor. Innan detta var jag bland VD och affärsutvecklingschef för ett par it-bolag inom samma genre.

Kul, låter som att du har mycket erfarenhet kring detta då?

Absolut, digitalisering är ett ämne som alltid är aktuellt och det händer så mycket nu på området vilket gör det svårt att nästan inte ha roligt när man arbetar med det. Dessutom får jag träffa så många olika typer av människor och företag. Det var också så jag kom i kontakt med Gigger.

Jaså, på vilket sätt?

Gigger ligger i framkant när det gäller lösningar för privatpersoner och företag inom gig-ekonomin. Hela arbetsmarknaden står inför en stor förändring genom då de arbetssättet förändras. Människor vill ha mobilitet och flexibilitet, därav lösningar som kan erbjuda detta. Det är inte som på 70-talet längre när man eftersträvade guldklockan. Eftersom jag har ett varierande antal uppdrag och har begränsat med tid och energi är Gigger oerhört bekvämt och enkelt att använda för en gammal räv som mig.

Vad tycker du är det bästa med att använda Gigger?

Att jag kan fakturera mina uppdragsgivare och Gigger sköter resten, vilket gör att jag inte behöver bry mig om något administrativt. Dessutom ser Gigger till att jag behåller i princip hela mitt arvode då de har lägst avgift.

Trevligt att höra, hur ser framtiden ut?

Att fortsätta med det som är kul, det vill säga digitalisering men även sitta i gungstolen och dricka rosé.