Så här fungerar det!

Vi på Gigger vill på detta sätt välkomna alla nya giggare som anmält sig till vår plattform!

Vi förstår att många av er är nya i Gig-världen och den livsstil som den erbjuder. Vi å har därför gjort en liten guide som tipsar om hur du kan göra ditt nya gig-liv så bra som möjligt.

Att arbeta som giggare passar för de flesta lägen i livet och för alla branscher. Det är ett bra sätt att tjäna pengar oavsett du är student, hemma med barn eller är hel- eller deltidsarbetande.

Om du vill se en videopresentation om hur du kan använda plattformen så finns det en kortare variant här eller en lite längre variant här!


 

Copy of o cre.png

Använd Gigger för att:

Hitta Gig-jobb i Sverige

Använd sökfunktionen på plattformen för att hitta uppdrag inom ditt önskade område. Du kan också skicka din ansökan via plattformen, för ett specifikt jobb eller för att bli en del av personalpoolen, hos företag som kan behöva dina tjänster.

Skicka fakturor utan att ha ett eget företag

Du kan skicka dina fakturor på de jobb du gjort via plattformen. De företag som du skickar fakturor till behöver inte vara anslutna till plattformen och du behöver inte heller ha fått jobbet via Gigger för att använda tjänsten.

Kom bara ihåg att fylla i alla uppgifter som plattformen behöver och som du ser i formuläret.

Vi kommer sedan att hantera ALL tråkig och krånglig administration och betala ut din lön. Du kan istället göra roligare saker med din tid.

Få betalt

Det företag som du jobbar på kommer att betala ut din lön till ditt konto hos oss. Du kan själv bestämma om du vill att pengarna stannar på detta konto eller om du vill ha in dessa på nått annat bankkonto. Detta sker direkt och automatiskt.

Det bäst med Gig-livet är att du kan skapa ditt personliga schema och själv bestämma när, var och hur du vill jobba. Du kan också passa på att prova nya branscher och jobb för att förbättra kompetenser du har eller varför inte skaffa nya? 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vårt support team: support@gigger.se.

 

 
Föregående
Föregående

5 sätt att kompetenshöja i Corona-tider