Inga dolda avgifter

Privatpersoner

När du som frilansare fakturerar genom Gigger tas en avgift ut på 1 %. Den avgiften dras av när fakturan betalats av din kund och den dras alltid från det fakturerade beloppet exklusive moms. För detta hanterar vi sociala avgifter, skatter, försäkringar och erbjuder dig olika pensionsval. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som frilansare för att du ska slippa administrationen som kommer med att starta eget företag. Gigger erbjuder även snart ett antal extratjänster till användare. Dessa finns att hitta i vår kommande prislista som kommer återfinnas på denna sida.

Om du däremot blir anlitad genom Giggers plattform då du ansökt om ett publicerat jobb är det företaget du jobbar hos som betalar den avgiften – vilket ger dig mer i plånboken.

Företag

För all personal ett företag anlitar genom Gigger, antingen genom publicerade uppdrag eller genom löneutbetalningar så tar Gigger ut en avgift på fakturan. Gigger tar en fast procentuell avgift på fakturan beroende på hur stor volym företaget tidigare har fakturerat för. Detta går att finns i Giggers kommande prislista.

Oavsett om företaget vid ett givet tillfälle anlitar och betalar löner för en eller flertalet personer så läggs den fasta procentuella avgiften på fakturan. Enkelt och smidigt. För denna avgift tar Gigger ett arbetsgivaransvar samt hanterar skatter, sociala avgifter, försäkringar och ger varje person som företaget anlitar möjligheten att sätta av pengar för pension.